Vitnesbyrd om mirakler

Innsendt vitnesbyrdskjema:

Hva var din sykdom/ tilstand/ diagnose? : Spiseforstyrrelse

Cirka hvor lenge har du vært syk?: 6 år.

Hva har du blitt helbredet for?:

Hei:) Jeg ble helbredet for spiseforstyrrelse samt depresjon som spiseforstyrrelsen medførte for 2 år siden på en evangelist- konferanse i Levanger. Jeg var på den tiden veldig overvektig. Etter helbredelsen har jeg bare blitt tynnere og tynnere. Har fått høyere forbrenning, og er i dag slank og fornøyd med meg selv.

Hvorfor tror du at du har blitt helbredet?:

Jeg hadde lenge gått å bedd i min nød for å bli frisk. gud talte veldig konkret igjennom Stig Ove og Linda Gisnås, fikk en guddommelig overbevisning på at jeg var blitt frisk den kvelden.

Hva skjedde?:

Stig Ove og Linda Gisnås fikk kunnskaps ord til forsamlingen, der blant annet jeg fikk et ord om at noen skulle bli fri fra spiseforstyrrelser. Så kjente jeg en enorm kraft som kom over meg, følte at gud peket meg ut, og sa: nå skal du bli frisk. Kjente en ild igjennom kroppen.

 

Var døv, ble helbredet. Var allergisk, ble helbredet !

Klikk på bildet for full størrelse

vit

 

Helbredet i ryggen

Jeg har blitt helbredet for en plage jeg hadde i nedre del av ryggen. Etter en ulykke jeg hadde for rundt tre år siden hadde jeg problemer med at ryggen låste seg. Jeg hadde ett styggere fall på snowboard, grunnen til at jeg er helt overbevist om at jeg er blitt helt frisk fra plagene er at rett etter helbredelsen så har jeg ikke merket noe som helst av plager.

 

Helbredet for betennelse i skulder.

Stig ba for meg, la hendene på min skulder . Jeg kunne ikke røre en strikkepinne, idag er jeg helt bra, var sykemeldt på jobben. Ble ikke bra helt med det samme, men det gikk gradvis over. Idag har jeg ingen smerte, strikker så mye som jeg ønsker og er helt uten smerte, utrolig

 

Helbredet fra artrose i nakken.

Jeg har hatt en tiltagende plage over en tiårs periode med ” ARTROSE” i nakken var langtids sykemelt fra min jobb som Hjelpepleier i 2010-2011, var mye plaget med smerte i nakken ,hodepine og svimmelhet. Da jeg kom på helbredelsesmøte med Stig Ove først i mai i år, sa Stig Ove att han hadde bedt for en med ARTROSE i nakken og vedkommende hadde blitt helbredet . Da slo det ned i meg att JA I DAG BLIR JEG HELBREDET , og da begynte helbredelsesen ,smertene ,stivheten og knakingen som jeg hadde når jeg snudde /dreide på hodet forsvant mer og mer og var helt borte etter noen timer . Midt i denne prosessen ble jeg bedt for av Stig Ove, men jeg vet att helbredelsen startet da jeg hørte vitnesbyrdet og trodde att i dag var det min tur så jeg er så takknemlig og har ingen plager med nakken i dag 1/2 år etter .

 

Helbredet fra leddgikt!

For noen uker siden var Linda og Stig Ove på besøk i Heddal Misjonskirke, og ved tidligere besøk har jeg blitt helbredet for andre ting. Denne gangen var det leddgikten min som jeg har slitt med siden jeg var 17, det satt i hofter og knær. På høst og vinter var det så ille av og til at jeg ikke engang klarte å komme meg opp av sengen, på de “snille” dagene hadde jeg en stokk som jeg måtte støtte meg til for at jeg skulle klare og gå. Jeg spurte derfor om Stig Ove kunne be for meg og det gjorde han selfølgelig, første gang han ba kjentes det ut som at jeg fikk kroppen (en varme følelse i hele kroppen) og jeg kjente at smerten gav seg litt, jeg klarte og gå bedre enn tidligere, men trapper var fortsatt vondt, så da ba han en gang til, og da kjente jeg ingen smerter i hverken hofter eller knær, så jeg prøvde meg på trappa igjen og klarte og gå opp og ned uten smerter. Dagen etterpå tok jeg på meg jogge sko og jogget 5 km, og det har jeg da ikke klart på høsten siden jeg var 17, den dag i dag har jeg ikke vondt noe sted lenger og er stadig ute og løper smile :)

 

Dokumentert helbredelse av tenner!

vittenner

Linda (bildet), står med dokumenter fra tannlegen på at hun har fire hull i tennene som må borres. En dag i Januar hadde Linda voldsom ising i tennene og bad meg be for henne. Jeg la fingeren min på hennes tenner, mens jeg bad sa hun at hun kunne lukte den typiske tannlegelukten som vi ofte kjenner igjen når vi er hos tannlegen. Isingen forsvant straks. Og ved senere besøk hos tannlegen viste røntgenbildene ingen antydning til hull, og at hun hadde uvanlige fine tenner. Tannlegen ble overrasket når Linda fortalte historien og responderte humoristisk at hun ikke måtte fortelle det til noen, for da kunne hun jo bli arbeidsledig.

 

 

 

 

Tannen ble helbredet

steinar

Steinar har hatt vondt i en tann (krone) i to år. Når han var hos tannlegen fortalte tannlegen at roten til tannen var ødelagt, derfor ville tannen mest sannsynelig aldri bli god. Tannlegen anbefalte Steinar for ca to år siden at hvis ikke tannen blir god snart burde den trekkes. Siden da har han kjent ubehag og smerte når han trykker på kronen. Når vi var på Oppdal i slutten av mai, bad vi for tannen hans. Mens han hadde sin egen finger på tannen under bønn, kunne han smake en slik spesiell tannlegesmak vi får i munnen når vi er hos tannlegen. Noe av smertene forsvant umiddelbart, ett par dager senere ble han selv klar over at han ikke har hatt noen smerter i det siste. Da ble han klar over at Jesus hadde helbredet tannen hans. Steinar har forsøkt å fremprovosere smerter i tannen for å prøve helbredelsen, og det viser seg at tannen virkelig er helbredet.

 

Edel ble helbredet for lymfekreft

Edel-og-Linda

Dette er Edel fra Tromsø (til venstre) sammen med Linda. I April kom Edel på ett av helbredelses møtene vi har på sykehuset. Ved forbønn kjente hun en varme i ryggen og endel av smertene hun hadde i ryggen forsvant med en gang. Senere 31. mai var Edel på en legesjekk som gav positive resultater, sjekken viste at hun ikke lengre hadde noen levende kreftceller, og at lymfekjertlene var kommet tilbake til normal størrelse, derfor er hun i dag erklært kreftfri og skrevet ut av sykehuset. Edel er en veldig glad og humørfylt dame som har mange flotte historier om hvordan Gud har vært til stede i livet hennes.

 

Helbredet for løkallergi!

På bønnekonferansen i slutten av November ble Anne helbredet fra løkallergi. Det skjedde fredag 27/11 ved forbønn etter møtet.

Vi har fortalt dette før til Håkon, men ønsker å dele det med dere andre, for dette er en slik velsignelse at det knapt kan forklares.

Løkallergien har vært ille, og vi har hatt mye problemer når vi er ute og reiser, fordi det er løk i nesten all slags mat. Hjemme måtte vi lage alt fra scratch, og når vi var på besøk måtte vi alltid varsle på forhånd slik at Anne unngikk å få i seg løk. Dersom hun spiste løk ble hun veldig uvel og fikk smerter og ubehag og måtte ofte kaste opp maten. Dette har redusert hennes (og min) livskvalitet veldig mye gjennom årene. Men hun har hatt tro for at Gud skulle helbrede henne en dag, og har holdt fast på løftene. Noen perioder har det holdt hardt å holde fast på dette.

Fredag 27/11 var det et par fra Tromsø (Stig Ove og Linda Gisnås) som vitnet om vekkelsen der, og han fortalte at flere hadde blitt helbredet for allergi. Så Anne gikk frem til forbønn. Hun sier at hun merket det skjedde noe, og han som bad for henne utfordret henne til å gå på kjøkkenet og spise løk. Dette måtte jo prøves, og vi har jo tidligere erfart at man har gått ut med vitnesbyrd om helbredelse for tidlig, og så har det ikke skjedd noe varig. Ingen reaksjon etter løkspising på fredag kveld. Søndag 29/11 var vi på middag hos vår pastor Thomas, og det var salat med løk. Anne spiste, ingen reaksjon. Og for å teste det skikkelig, så spiste vi gryterett mandag 30/11. Det har nesten vært det verste, for de fleste gryteretter, sauser, dressinger, marinader inneholder løk, så det har vært helt håpløst. For sikkerhets skyld spiste vi Jægergryte, den er det mye løk i, ingen unormal reaksjon på kvelden, så Gud har gjort et mirakel. Jeg vet ikke om vi noen gang har fortalt det, men Anne hadde bulimi i 15 år, sommeren 1995 var vi på Oase i Kristiansand, og Anne ble momentant helbredet etter forbønn i Kristiansand Domkirke. Nå ser det ut til at Gud har gjort noe nytt. Vi fryder oss i Ham! Halleluja!

Nå har det gått nesten en måned og Anne har spist mye løk. Det er nesten rart å kjenne lukten av stekt løk i huset, det har vi ikke kjente på mange, mange år. Så vi takker Gud for den store gaven og fryder oss over å feire jul sammen med gode venner og familie.

Gud velsigne dere alle, og vi sees på det nye året.

 

Helbredelse fra stivhet og smerter

Stivhet i anklene ble borte etter håndspåleggelse. smerter i skulder/ arm ble merkbart bedre- nesten borte.

 

Plager i fot og hofte ble helbredet

Hadde veldig vondt i høyre fot og hofte. Under møtet begynte det å stikke og prikke i foten, og så forsvant smertene!

 

Helbredelse i hals og fra eksem

Ble helbredet i halsen, høyre side. Ble helbredet for eksem. Ble fylt av Guds glede. Tusen takk kjære Jesus. Jeg elsker deg!

 

Helbredelse i ryggen

Jeg har hatt vondt i korsryggen lenge, men når Stig Ove la hånden på ryggen og bad forsvant ryggsmertene..

 

Sergey fikk ny lunge!

sergey

Jeg, min svigerfar Frank, og Katerinea besøkte Sergey på sykehuset.

Gutten på bildet heter Sergey, og er fra Ukraina. Hans mor døde for litt siden, og da begynte Sergey og hans bror å drikke alkohol. Sergey fikk en infeksjon i lungene sine som har ødelagt store deler av den ene lungen hans. Røntgenbilder viste dårlige nyheter, og legene satte han derfor opp på en operasjon for å skjære vekk mesteparten av lungen hans. Han var ikke i stand til å puste normalt, og hadde store smerter i brystet. Når vi møtte han på sykehuset virket han veldig redd for operasjonen. Vi fikk be for han på sykehuset. Da vi bad følte han en varme som fòr igjennom lungen. Umiddelbart etterpå forsvant smertene og han kunne også trekke pusten uten smerter. Han spurte om han var blitt frisk nå, jeg svarte at han ikke måtte dra ifra sykehuset, men at han måtte ha bekreftelse fra legene før han gjorde noe. Noen uker senere når de skulle operere han, åpnet de han og så at et mirakel hadde skjedd; lungen var ikke ødelagt lenger, den var helt frisk! Det eneste de gjorde var å rense bort gammelt puss, og så lukket de han igjen. Sergey ble så overrasket av hvordan Jesus opererte han med det samme vi bad at han ville gjerne bli frelst. En utrolig historie om Legenes lege:)

 

Nedsatt hørsel i ti år, ble helbredet!

Jeg har lenge slitt med nedsatt hørsel, dette problemet har jeg hatt i ca ti år. Både min far og min søster har dette problemet. Da Stig Ove på møtet delte et kunnskapsord om at det skjedde en helbredelse i salen med noen som hadde nedsatt hørsel, så opplevde jeg som om jeg plutselig fikk dotter i ørene, nesten som når man har badet og fått vann i ørene. Jeg hadde denne følelsen hele kvelden og dagen etterpå. Da dottene forsvant hadde jeg fått tilbake god hørsel i ørene.

 

Nesten blind på det ene øyet, ble helbredet!

Jeg har lenge slitt med tåkesyn på det ene øyet siden jeg har vært 16 (nå 26), og på husmøte sist spurte jeg om Stig Ove ville be for øyet mitt, og det gjorde han, med engang så jeg litt bedre, men ikke helt enda, andre gangen ha ba kunne jeg se bildene som hang på veggen og hva som var på de, 3 gangen han ba kunne jeg merke stor forskjell på øyet mitt, og jeg kunne lese et skilt som Stig holdt oppe for meg, det var et mirakel nå kan jeg endelig se 100% på begge øynene igjen !!
Gud er stor ingenting er umulig for Gud, det er bare og spørre ;)

 

Alle plager forsvant ved tilgivelese

Tidligere har jeg ikke klart å ta imot tilgivelse fra Gud. Da Stig Ove hjalp meg i en bønn hvor jeg tok imot tilgivelse fra Gud og i tillegg tilgav meg selv, forandret alt seg. I 40 år har jeg hatt angst, den er helt borte og jeg er fylt med en helt forunderlig fred, jeg sover nå også godt om natten. Pustevanskene er borte, har lenge hatt ett press over brystet som har gjort det vanskelig og tungt å puste, det forsvant helt, jeg føler meg lett og full lungekapasitet har kommet tilbake. Kroniske smerter i skuldre som jeg har hadt i 4 år ble også helt borte.

 

Gud snakket til meg

Opplevde at jeg våknet opp natt til lørdag og fikk ikke sove. Kjente desperat at jeg trengte å høre fra Gud. Så syntes jeg at jeg hørte Gud si: les salme 45. Så gjorde jeg det og opplevde at salmen talte direkte til meg om 4 ting jeg lurte på. Det var som om Gud hadde gitt den direkte. Og Han hadde forberedt det Han skulle si gjennom bilder jeg hadde fått i uka før. Så kom jeg på lørdags møte hvor Stig Ove talte om hvordan ordet kunne tale direkte. Jeg opplevde dette veldig som en bekreftelse på det jeg hadde opplevd, og det er tydelig noe Gud ville si. Ble også bedt for for menneskefrykt, at det som var igjen av det skulle bli borte. Kjente veldig strøm av Guds nærvær, og en veldig fred i meg. Spesielt i hodet. Tusen takk for at dere står på for Herren! God bless

 

Smerter i helen forsvant

I vel et år har jeg unntatt noen perioder hatt en stikkende smerte i helen når jeg har gått normalt. På bønnekonferansen i Levanger sist helg gikk jeg fram til forbønn og ble bedt for av Stig Ove. Etterpå, i tillegg til å kjenne på et velsignet Guds-nærvær, kunne jeg ikke finne det vonde punktet i helen. Nå ei uke senere tør jeg å gå normalt. Det finnes ingen smerter lenger. Takk og ære til Gud!

 

Hull i tenner forsvant!

Jeg opplevde å bli helbredet mot hull i tennene før jul i året som var. Det var bare to måneder til neste tannlegeskjekk og jeg hadde en ganske så stoor mistanke om at det var 3-4 hull i tennene. Så redd som jeg var så spurte jeg Stig Ove om han kunne be for tennene mine. Og det gjorde han og jeg tenkte ikke noe mer på det. Men da den skrekkelige årlige tannlegeskjekken kom så viste det seg at jeg hadde null hull. Og jeg var ganske sikker på at jeg hadde.. Så hadde jeg ikke søkt om bønn og helbredelse så tviler jeg sterkt på at jeg hadde sluppet ut av tannlegestolen med det første ;-)

 

Jeg fikk hørselen tilbake! (Mann 25 år).

Jeg har vært døv på høyre øret siden jeg var 16, pga lekte med sprengstoff og ble døv på høyre øret. Men da jeg var på lovsang på Ebenezer med dere (Stig og Linda) fikk jeg hørselen tilbake plutselig, det var et mirakel. Jeg la merke til det med at jeg plutselig hørte alt som skjedde rundt meg :)

 

Helbredelse av forkjølelse. (Gutt 16 år).

Når jeg våknet idag hadde jeg vondt i halsen, og jeg var tett i nesa. Jeg syns det er helt forferdelig å ha vondt i halsen, så jeg ba om å bli helbredet på husmøte til kvelden. På husmøtet nå isted ramsa Stig Ove opp det Jesus skulle helbrede i løpet av kvelden. Da sa han: «svelg og hals, bli helbredet i Jesu navn, « og da ble jeg varm i halsen og helt helbreda, jeg var tett i nesa, og det gikk også bort.

 

Helbredelse av kroniske rygg smerter. (Mann 28 år).

Siden en alder på 12 år og fram til nå (28) så har jeg vært plaget med vond og noe skjev rygg. Etter forbønn så kan jeg ikke lenger merke noe unormal smerte i ryggen. Vanlige belastninger som jeg vanligvis ville fått store ryggsmerter av kan jeg nå gjøre uten å kjenne antydning til smerte!

 

Les om “ut av kroppen opplevelse” under møtet. (Jente 21 år).

14 august 2011 – Stig Ove snakket engasjert, og sa at han merket plager i høyre håndledd, knær, ledd, noe med tenner. Alle disse konkrete tingene var meg. Jeg kjente at jeg kokte, jeg fikk en skikkelig ‘feber’følelse. Når jeg kom på møte frøys jeg, men denne varmebølgen kom strømmende over meg og ville ikke forsvinne. Det hele ble for overveldende, og jeg trodde jeg skulle besvime. Jeg gråt og gråt, tårene ville ikke stoppe. Jeg så plutselig meg selv, utenfor min egen kropp. Jeg satt fortsatt i den samme stolen, men en ‘skikkelse’ sto bak meg. Han var stor, voldsom, sterk, beskyttende, omsorgsfull og full av kjærlighet og nærhet til meg. Jeg fikk følelsen av at jeg ble holdt rundt, vernet om. Jeg snudde meg og kikket på denne skikkelsen. Det lignet en mann, men det var likevel tydelige kvinnelige trekk. Håret var det første jeg la merke til, det var noe jeg dro kjensel på. Håret var bølgete og nådde litt lengre enn nedenfor ørene. Det var veldig gyllent, med fargene av orange, brunt, hvitt og grått. Det var mor! Jeg var sikker! Mammaen til mamma. Hun vernet om meg. Jeg klarte først ikke å tyde armene hennes, for det minnet om englevinger, men det var likevel vanlige armer. Jeg klarte å kikke utenfor armene, og det var en slags ild som prøvde å nå meg, ta meg, brenne meg. Som jeg sa, jeg hadde jo en feberfølelse. Jeg kokte! Plutselig slo denne skikkelsen opp armene, og ilden sloknet. Vi var nå ikke lenger på Eben-Ezer, men løst i luften. I det øyeblikket fikk jeg bibelverset om at «selv om jeg går i dødsskyggens dal frykter jeg ikke for noe ondt, for du er med meg, din kjepp og din stav de trøster meg.» Gud passer på meg<3 Plutselig var jeg tilbake i meg selv. Jeg tror Gud har hørt mors bønner om å passe på meg, og han sender derfor engler til å gjøre dette, med hennes trekk, for å vise meg at jeg blir passet på og at jeg er trygg.<3