Vitnesbyrd om drømmetydning

Den ekte kunsten og åpenbarings ånden når det gjelder drømmetydning kommer fra bibelen. Bibelsk drømmetydning slik som Daniel og Josef praktiserte, er ikke det samme som du finner i mange drømmetydningsbøker. Det er mange filosofier bak drømmetydning, men bare den bibelske åpenbaringsånden (Den Hellige Ånd) vil avsløre det ekte svaret bak lignelsene (drømmene).

Under ser du ni forskjellige vitnesbyrd og eksempler fra drømmetydninger jeg har gjort, mye av det har jeg gjort via facebook. Klikk på bildet med drøm og tydning for full størrelse.

Følgende vitnesbyrd fra “Drøm og tydning 4” har kommet inn i ettertid:

Jeg tok tak i drømmen kan du si til Stig Ove. Jeg snudde situasjonen på jobb, satt inn høygir for å få bedret arbeidsmiljøet. Inviterte alle på fisketur, noe som skulle vise seg å bli et vendepunkt for meg. Jeg har sluppet inn i varmen og jeg merker at jeg er likt blandt mine kollegaer. Har også tatt meg selv i nakken, jobber med å være tro mot meg selv. Er ikke så redd for å si ifra lengre, men er en som har blitt hakket litt på av de andre..urettferdig. Har støttet opp om han og det har gitt gevinst for alle virker det som.

Uten drømmetydningen hadde jeg nok sikkert enda stått på sidelinjen og kikka inn. Jeg var klar over situasjonen, men trengte en push for å ta de riktige valgene.”