Nyhetsbrev

Hei kjære venner! Nå har vi vært i Norge i snart sju måneder, og vi tenkte vi skulle oppdatere dere på hvordan det har vært.

Som dere kanskje husker, kom vi hjem i begynnelsen av desember fordi Stig Oves mor fikk dårlige prøveresultater ang spredning av kreften som hun har levd med de siste tre årene. Vi har aldri gitt opp håpet om at Gud skal helbrede henne, men hun hadde det veldig tungt, og vi ønsket å la henne få ha barnebarna i nærheten, og hjelpe henne gjennom dette. Vi brukte mye tid i bønn for å høre hva Gud ville, og vi følte veldig tydelig at Gud sa at vår tid i Dondo og Mosambik var over, og at nå var det på tide å reise hjem for en periode mens vi forberedte flytting til Kenya neste gang.

Vi har hatt hovedbase i Mo i Rana disse månedene, og hovedsakelig brukt mye tid på å være hjemme med svigermor, og samtidig bruke tid på husmenigheten vi er en del av i Mo i Rana. Vi har også prøvd å reist så mye som vi har hatt mulighet til, og har hatt møter både i Bergen, Notodden, Oppdal og Tromsø. Stig Ove har også nylig vært ei uke på misjonsreise i Ukraina. Alle stedene har vi sett Guds rike gå fram med sterke tegn og under, og vi har virkelig kost oss når vi har fått reist rundt og gjort det vi elsker å gjøre.

Stig Ove har også vært veldig opptatt hjemme med å ta imot telefoner og mailer fra folk som stadig ringer og vil ha forbønn. Vi gleder oss over at vi også har fått være med å tjene Guds rike den tiden vi har vært i Norge.

Med svigermor har det også gått mye bedre enn hva legene forventet. Det har vært mange opp- og nedturer, men det er nå stabilt, og hun har nå fått lov å starte på immunterapibehandling, og legene er nå veldig positive. Det har vært veldig verdifullt å hatt så mye kvalitetstid med familien de siste månedene, men vi kjenner veldig på behovet for å reise ned igjen til Afrika snart. Lengselen etter å begynne å pionere fram vårt eget arbeid i Kenya blir sterkere og sterkere, og vi gleder oss så mye til å iverksette alle drømmene våre. Fram til nå har vi vært en frivillig organisasjon som har mottatt gaver som privatpersoner fordi beløpene har vært såpass små. Men for at vi skal ha mulighet til å vokse så mye som vi ønsker, har vi de siste månedene gjort noen endringer.

For det første så har vi registrert oss som et aksjeselskap, og skaffet oss regnskapsfører. Det offisielle navnet er ‘Stig og Linda Misjon AS’. Dette gjør at vi nå har potensialet til å vokse veldig mye mer, og motta større gaver. Vi drømmer om å kjøpe tomt, bygge et hjem, gjestehus, barnehjem, skoler, kirker, og hjelpe fattige og foreldreløse. Og til dette trenger vi store ressurser og mange støttepartnere. Vi gleder oss over dette skrittet som frigjører oss til å kunne vokse enda mer etterhvert som Gud tillater oss.

For det andre så har vi knyttet oss opp til Leif Hetland og hans Global Mission Awareness. Vi er så heldige å kjenne han gjennom at vi er i slekt, og sist han var i Norge i januar, satt vi lenge og snakket med ham, og han sa han hadde stor tro på arbeidet vårt, og inviterte oss til å bli en del av hans nettverk, og hans åndelige familie. Vi elsker Leif sitt arbeid og måten han når muslimene på, og det er nettopp denne kjærligheten vi også ønsker å dele med muslimene på Swahilikysten. Vi gleder oss veldig til å komme i gang!
12651068_1067467623328635_5655727166436190028_n

Jeg og Stig Ove var en tur i Kenya i april og prøvde å finne en tomt, og finne ut spesifikt hvor vi skulle bosette oss. Vi fant desverre ingen tomt, men vi følte veldig sterkt at Kilifi, en liten kystby 6 mil nord for Mombasa er stedet vi skal bosette oss. Stig Ove er der nede nå igjen, sammen med et vennepar av oss som ønsket å se stedet.
Selv om vi enda ikke har funnet noen tomt i Kilifi hvor vi ønsker å slå oss ned, planlegger vi likevel å flytte ned i august, som vi føler Gud har ledet oss til. Vi vil prøve å finne et hus å leie i begynnelsen, mens vi samtidig vil jobbe videre med å finne den perfekte tomta for misjonsbasen vår. Vi er veldig spente på dette neste steget; ut i det ukjente, hvor vi ikke har en anelse om hva vi går til. Men vi er likevel så fulle av fred, glede og begeistring.

Vi gleder oss til å holde dere oppdatert, og vi er så takknemlig for all støtte og forbønn.

Dersom du ønsker å støtte arbeidet vårt, enten fast, eller med et engangsbeløp for å hjelpe oss med tomt og hus, kan du føre over til konto 4266 16 29619. Det er også mulig via Vipps, på tlf nr 922 53 433.