Vi kommer en tur til Norge :)

DSC_1193

Vi har nå bodd seks måneder i Dondo utenfor Beira, og halvannet år i Mosambik totalt. Vi har tjent ved to forskjellige Iris Ministries baser, under to veldig forskjellige lederskap. Grunnen til at vi dro til Mosambik var fordi Gud sa Han ville sende oss hit for å forberede oss til den tjenesten Han har kalt oss til i Kenya og Swahilikysten, for å slipe og klargjøre oss til det som ligger foran. Han har sagt at Han sendte oss hit for å lære å tjene under forskjellige lederskap, for å forberede oss på å være ledere selv i framtiden.

Denne sesongen har vært veldig utfordrende, og veldig lærerik. Det er utfordrende å tjene et lederskap som har et helt annet fokus enn deg selv, og å måtte legge ned egne drømmer og visjoner. Men vi har vokst veldig mye på mange områder, og forsøkt å tjene lederne våre med et ydmykt og rent hjerte. Vi har forsøkt å spre Guds rike så godt vi kan innenfor de rammene som vi har blitt satt i, og vi har sett mange bli frelst og helbredet.

-44590514366411__888x666-ARGB_8888-1993571577

Vi har alltid visst at denne sesongen var midlertidig, men ikke når det er på tide å dra. Vi har ventet tålmodig på at Gud skal fortelle oss når vi har fullført vår oppgave her, og vi har den siste tiden følt at det har nærmet seg.

 
Stigs mor Anne Marie har hatt kreft i et par år, og de siste prøvene viser at hun har blitt verre. Det er veldig tungt å være så langt borte når det er tunge tider i familien, og vi har brukt mange timer på kne for å finne ut om Gud vil vi skal dra hjem en tur for å bruke tid med familien. Gud har gitt oss flere visjoner, drømmer og også bekreftelser fra andre profeter, om at det er på tide å dra hjem. Gud har fortalt at vår tid i Mosambik er over, og at vi har fullført vår oppgave her, og er klare for neste steg. Nå skal vi hjem til Norge for å bruke tid med familien, før Han kaller oss til Kenya neste gang for å starte på vårt livs reise.

 
Vi er veldig begeistret for å føle Guds tydelige ledelse på dette, og vi føler en veldig lettelse over å være ferdig med denne sesongen. Vi er så takknemlig til Gud for alt Han har brukt oss til her i Mosambik, og alt vi har fått vært med å sådd inn i menneskers liv. Vi har stor begeistring og forventning til denne neste sesongen som Gud tar oss inn i, og vi gleder oss til å få noen måneder i Norge for å feire jul og bryllup i påska med familien vår først.

 
Mens vi er hjemme i Norge nå håper vi å få brukt denne tiden til misjon og tjeneste. Vårt hjerte er alltid å spre Guds rike og å hjelpe mennesker nærmere Gud, uansett hvor vi er. Vi ber til Gud om at Han skal åpne opp mange dører for oss i Norge mens vi er der, og at vi kan få reise og spre Hans ord over hele landet. Ta gjerne kontakt om dere har lyst på et besøk. Vårt norske telefonnummer er: 95181735, og vår epost adresse er: stigovegisnaas@gmail.com

 
Vi reiser hjem allerede på Mandag!!! Og vi er så begeistret. Esther er i ekstase og spør flere ganger om dagen når vi skal dra. Vi vil også være tilstede på den kommende konferansen neste helg, på Nordic Mission i Levanger. Vi gleder oss veldig til å møte pastorene våre i Norge, Per Christian og Margit Fjellvang, og resten av menigheten vår i Mo i Rana :)

DCIM100GOPROG0222247.

Esther&Leo-1

DSC_0131-1

DCIM100GOPROG0292254.