Ny youtube vid! Bli med meg og Esther ut på misjons felten!

En kveld får jeg litt haste beskjed om å dra inn i bushen for å se til en veldig syk mann. Jeg tar med Esther og drar. Vi ender opp med å kjøre Domingo til sykehuset, hvor de kort fortalt gir han litt opp og sender han hjem for å hvile med litt medisiner (hjem for å dø med andre ord).

Første video, del 1.

 

Andre video, del 2.

I denne følgende videoen drar vi igjen for å se hvordan det går med Domingo et par uker senere. Jeg kan nå fortelle at etter denne siste videoen er han begynt på noen medisiner som skal kunne hjelpe han å bli helt kurert fra den sykdommen han sliter med nå. Hvis du er litt kjent med lege/sykepleier greier regner jeg med du ser hva slags sykdom han har. Uansett skal vi ha litt samtaler med han rundt dette. Men gode nyheter, han er hvertfall på bedringens veg :)